середа, 17 листопада 2021 13:20

Бойовики вдруге за тиждень обстріляли мирних жителів Невельського
6

На Донбасі російські окупанти в ніч проти 17 листопада вдруге за тиждень обстріляли селище Невельське Покровського району.

Два будинки зруйновані повністю, ще п'ять пошкоджені, заявили у відділі комунікацій поліції Донецької області.

"Обстріл почався о 02:30. Жертв поміж населення немає. На місці події працює слідчо-оперативна група поліції Авдіївки. Правоохоронці з'ясовують, яка допомога потрібна місцевим жителям", - ідеться в повідомленні.

Фото: facebook.com/don.gunp

Селище зараз обстежують. Вирішують питання про відкриття кримінального провадження за порушення законів і звичаїв війни. Санкція статті передбачає позбавлення волі від восьми до 12 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські найманці 14 разів починали стрілянину: є поранений

14 листопада після мінометного обстрілу з боку ворога в селищі Невельському на Донеччині постраждали дев'ять приватних будинків. Під завалами опинилися люди: 65-річний чоловік і 63-річна жінка. Рятувальники допомогли їм вибратися з-під уламків.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики вдруге за тиждень обстріляли мирних жителів Невельського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути