четвер, 27 вересня 2018 13:27

Бойовики тренуються стріляти з "Градів"

Бойовики тренуються стріляти з "Градів"
Противники оперативно маскуються та протидіють повітряній розвідці Об'єднаних сил. Фото: з відкритих джерел

Російське окупаційне командування посилює можливості для раптового масованого вогневого ураження по об'єктах українських військ.

"На Волноваському напрямку на відстані менше 25 км від лінії розмежування противник проводив тренування з нанесення раптового вогневого удару реактивним артилерійським дивізіоном 1 окремої мотострілецької бригади 1 АК", - повідомили у Головному управлінні розвідки МО України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики атакували українські позиції - втратили двох

Таке ж тренування у районі населеного пункту Міус було і з підрозділом РСЗВ БМ-21 "Град" 2 АК окупантів.

"В обох випадках для приховування переміщення підрозділів противники оперативно маскувались і протидіяли повітряній розвідці Об'єднаних сил".

Через посилення цих заходів заборонили доступ на певні території. Виникла необхідність їхнього об'їзду. Це викликало обурення серед місцевого населення та водіїв вантажівок-зерновозів, які були вимушені долати додатково значні відстані.

Цими днями українські військовослужбовці беруть участь у військових навчаннях у Німеччині. Навчання SaberJunction проходить підрозділ 13 батальйону 95 бригади Десантно-штурмових військ.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики тренуються стріляти з "Градів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути