субота, 23 червня 2018 15:20

Бойовики розстріляли людей, які почали їх критикувати

Бойовики розстріляли людей, які почали їх критикувати
На Донбасі бойовики вдерлись до будинку місцевих жителів і відкрили вогонь. Фото: Nv

На Донбасі бойовики вторглися в один з приватних будинків і відкрили вогонь по місцевих жителях, які намагалися протестувати проти свавілля окупантів.

"Так, військовослужбовці одного з підрозділів 2 АК силою зайняли один з приватних будинків і відкрили вогонь по місцевих жителях, які намагалися протестувати проти свавілля окупантів", – сказав під час брифінгу спікер Міністерства оборони України, полковник Олександр Мотузяник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двох українців поранили на Донбасі

За словами Мотузяника, безкарність бойовиків і приховування командирами російських окупаційних військ їх злочинної діяльності призводить до невдоволення цивільного населення окупаційною владою.

"Це призводить до нападів місцевих жителів на бойовиків, які перебувають поза розташуванням підрозділів", – зауважив він.

Існуючі формати переговорів по мирному врегулюванню конфлікту на Донбасі неефективні, і телефонні переговори Порошенко і Путіна не приведуть до кардинального покращення ситуації. Але вона може швидко змінитися вже в 2019 році, після президентських виборів, розповів народний депутат України, лідер партії "Основа" Сергій Тарута.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики розстріляли людей, які почали їх критикувати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути