четвер, 24 вересня 2020 07:55

Бойовики провокували українських воїнів вогнем з гранатомета

Бойовики провокували українських воїнів вогнем з гранатомета
Від початку поточної доби порушень режиму тиші на всіх ділянках лінії розмежування не зафіксовано. Фото: Reuters

Упродовж минулої доби зафіксовано три порушення з боку РФ. На Приазов'ї, всупереч домовленостям, досягнутим у рамках ТКГ, задокументовано прольоти двох безпілотних літальних апаратів противника із перетином лінії розмежування. Українськими засобами радіоелектронної боротьби ворожі БПЛА типу "Квадрокоптер" і "Фантом-4" було подавлено.

Режим припинення вогню ворог порушив поблизу Попасної, здійснивши два постріли в бік наших позицій з автоматичного станкового гранатомета. Вогнева провокація противника не становила загрози для наших захисників, тому українські воїни зброю у відповідь не застосовували, повідомили в штабі операції Об'єднаних сил.

Від початку поточної доби порушень режиму тиші не зафіксовано.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна проводить військові навчання з НАТО

21 вересня російсько-окупаційні війська тричі порушили домовленості, що вступили в дію 27 липня. Крім того, виявлено факт додаткового інженерного обладнання позицій у бік наших підрозділів в напрямку Водяного з тимчасово окупованої Ужівки.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики провокували українських воїнів вогнем з гранатомета». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути