понеділок, 20 лютого 2017 15:56

Бойовики пошкодили 238 цивільних будинків в Авдіївці

Бойовики пошкодили 238 цивільних будинків в Авдіївці

За останні тижні ескалації, після 29 січня, в Авдіївці пошкоджено 328 цивільних будинків, два з них вчора. За весь період війни – 1032 будинки в приватному секторі і 91 багатоповерхівка.

Про це у Facebook написала перший заступник голови Верховної Ради, член гуманітарної підгрупи Тристоронньої контактної групи на переговорах у Мінську Ірина Геращенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У держави немає грошей для Донбасу" - Тука

"Сьогодні разом з депутатом Європарламенту Ребеккою Хармс і Марією Іоновою ми побували в будинках, куди снаряди влетіли 17 лютого, минулої п'ятниці. Тоді два підлітки дивом залишилися живими, вони грали на комп'ютері в цій кімнаті, від якої залишилися мури зі шпалерами з Нью-Йорком. Хлопців привалило стіною, але з ними був ангел-охоронець. А поблизу іншого будинку вбило людину. Обстріли вели з танка з боку Горлівки. Ми приїхали в Авдіївку, аби побачити, чи працює режим тиші. Місцева влада, голова РВЦА Павло Малик і заступник комбрига 72-ї бригади Олександр Самарський розповідають, що вночі були поодинокі обстріли, зранку провокації, але загалом спокійніше, аніж пару днів тому, коли були загиблі і серед військових, і цивільних", – написала Ірина Геращенко.

За минулу добу на Донбасі зафіксували 62 обстріли. Загинув один український воїн, ще один отримав поранення.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики пошкодили 238 цивільних будинків в Авдіївці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути