понеділок, 20 лютого 2017 15:25

"У держави немає грошей для Донбасу" - Тука

"У держави немає грошей для Донбасу" - Тука

У держбюджеті-2017 не знайшли кошти на розвиток телекомунікаційної інфраструктури на сході України.

Про це сказав на прес-конференції заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука. Повідомляє кореспондент "Укрінформу".

"Досі не вдалося віднайти кошти для задоволення потреб на збільшення зони покриття радіомовлення в цих зонах. Бюджетний запит від міністерства - загальною кількістю 1,5 мільярд", - сказав Тука. - Запитують, чому ця робота ведеться не так швидко, як хотілося б. Ми маємо розуміти, що живемо у суспільстві, в державі, яка має дефіцит бюджету".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 58% росіян підтримують дії Путіна щодо ДНР та ЛНР

За словами Туки, у Міністерстів з питань тимчасово окупованих територій сподіваються, що Верховна Рада ухвалить закон про спецконфіскацію і кошти спрямують на розвиток телекомунікаційної інфраструктури.

Тука закликав зайвий раз не критикувати безпідставно, бо влада працює. "Треба розуміти, що вежа - це не просто приїхав, поставив палку в землю і вона починає працювати. Це складне обладнання та важкий будівельний процес", - наголосив посадовець.

Україні негайно потрібна оборонна зброя. Про це президент Петро Порошенко заявив в інтерв'ю німецькій газеті Bild. "Ми у себе в Україні захищаємо Європу від російської агресії. І ми всі знаємо, що після України це може стосуватися інших країн. У Донецьку Росія випробовує найсучасніші в світі системи озброєнь. Ви знаєте, я - президент миру, але тут йдеться про захист нашої країни і людей. Для цього нам негайно потрібна оборонна зброя. Я переконаний, що США і Європа це усвідомлюють", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «"У держави немає грошей для Донбасу" - Тука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути