Ексклюзиви
неділя, 06 лютого 2022 10:31

Бойовики порушили режим тиші на Донбасі: двоє українських військових поранені

Бойовики порушили режим тиші на Донбасі: двоє українських військових поранені
Двоє українських військових отримали поранення на Донбасі. Фото: slovoidilo

На Донбасі вчора, 5 лютого, бойовики шість разів порушили режим припинення вогню.

Окупанти застосували стрілецьку зброю, безпілотники, ручні та автоматичні гранатомети. Про це повідомляє прес-служба ООС в Facebook.

"Збройні формування РФ обстріляли населений пункт Павлопіль, застосувавши 2 безпілотні літальні апарати, з яких скинули 4 гранатометні постріли, імовірно ВОГ-17. Вибухами пошкоджено будівлю школи. Втрат серед цивільного населення немає. У бік Пісків окупанти двічі відкривали вогонь зі стрілецької зброї. Неподалік Пищевика російські найманці двічі обстрілювати позиції українських захисників з автоматичних станкових гранатометів, ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї. Неподалік Березового російсько-окупаційні війська здійснили обстріл з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці планують літні відпустки, поки посольства евакуюють своїх людей – що пише про нас світова преса

Двоє українських військовослужбовців отримали поранення. Бійці перебувають в лікувальних закладах, стан їхнього здоров'я – задовільний.

Служба безпеки України викрила бойовика так званої МДБ ДНР у знущаннях з військовополонених та мирних громадян в катівні "Ізоляція". Це кум головного ката "Ізоляції" Дениса Куликовського.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики порушили режим тиші на Донбасі: двоє українських військових поранені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути