вівторок, 20 жовтня 2020 04:38

Бойовики порушили режим припинення вогню 22 рази

Бойовики порушили режим припинення вогню 22 рази
Бойовики продовжують порушувати перемир'я. Фото: REUTERS

У Донецькій області з вечора 16 жовтня до вечора 18 жовтня спостерігачі ОБСЄ зафіксували 22 порушення режиму припинення вогню. За попередній звітний період СММ зафіксувала 9 порушень режиму припинення вогню в області.

Водночас на Луганщині за цей же період не зареєстрували жодного порушення, хоча за попередній період було 1 порушення, йдеться у звіті СММ ОБСЄ від 19 жовтня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перемир'я на Донбасі: бойовики гатять – наші мовчать

Безпілотник СММ зафіксував 2 автоколони вантажівок, які рухались на непідконтрольній уряду території Донеччини біля кордону з Росією. Спостерігачі помітили, що колона в'їхала на територію України, а потім виїхала.

Також біля ділянки розведення у Золотому СММ бачила людей.

Спостерігачів і надалі обмежували у свободі пересування, "зокрема на блокпості збройних формувань у Кремінці Донецької області".

За інформацією штабу ООС, 18 жовтня збройні формування Росії 2 рази порушили режим припинення вогню біля Авдіївки, 17 жовтня – 5 разів обстріляли позиції ЗСУ.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики порушили режим припинення вогню 22 рази». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути