середа, 28 червня 2017 06:59

Бойовики поховали так зване "хлібне перемир'я"

Бойовики поховали так зване "хлібне перемир'я"
Бойовики скинули 120 мін. Фото: РБК

Так зване "хлібне перемир'я" для збору селянами врожаю хліба не протрималося й кількох днів. Його порушили проросійські бойовики пострілами з мінометів 120-го калібру.

Стріляти противник почав уночі в районі Світлодарської дуги та околиць Донецька. Військові на передових позиціях зізнаються, що й не сподівалися на інший підсумок перемир'я. Боєць із позивним "Калина" пояснив, що єдиним справжнім приводом запросити тишу та витримати її бодай якийсь час для окупантів є дефіцит боєкомплекту. Щойно ж снаряди підвезуть їм на позиції, як про мирні зобов'язання бойовики забувають, повідомляє ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Хлібне перемир'я": бойовики інтенсивно обстрілюють Луганщину

В несподівану любов сепаратистів до аграрної справи українські солдати не вірять. Кажуть, що надто мало насправді серед терористів місцевих "комбайнерів", щоби непроханим гостям із півночі зважати на їхні потреби. Натомість бійці сподіваються, що колись і самі почують команду наступати та повертати контроль над втраченими наразі містами і селами. Військові переконують, що виконати такий наказ їм до снаги.

Нагадаємо, з 00:00 24 червня набуло чинності чергове перемир'я, яке ще називають "хлібним", адже воно пов'язане з необхідністю збирання урожаю на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики поховали так зване "хлібне перемир'я"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути