пʼятниця, 14 червня 2019 08:34

Бойовики підірвалися на власних мінах

Бойовики підірвалися на власних мінах
Бойовики хаотично мінують територію на передовій. Фото: ok.ru

Бойовики хаотично мінують територію на передовій, в результаті самі підриваються. Цього разу загинуло 2 сапера противника.

"Російсько-окупаційні війська інтенсивно обладнуються нові і оновлюються вже існуючі мінні поля. При цьому, через відсутність і недостовірності наявних карт мінувань, зростає кількість втрат особового складу. Так, на цьому тижні загинули два сапера одного з інженерно-саперних підрозділів противника", - повідомляють у Головному управлінні розвідки Міноборони України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Непоганий врожай: воїни ЗСУ знищили машину та гаубицю бойовиків

Загиблі тоді розвідували місцевість в районах розташування своїх військ. Хотіли виявити невраховані мінні поля та виправити раніше допущені порушення в ході мінувань.

На Донбасі ліквідували чергового бойовика незаконних збройних формувань. Це Микита Руденко, 23 роки, родом з Суходільська Луганської області - окупованого міста біля кордону з Росією. Точна дата смерті - 10 червня.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики підірвалися на власних мінах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути