середа, 04 липня 2018 11:52

Бойовики обстріляли ЗСУ керованими ракетами

Бойовики обстріляли ЗСУ керованими ракетами
Російські терористи обстріляли захисників Водяного протитанковими керованими ракетами. Фото з відкритих джерел

Українських бійців, які стоять поблизу селища Водяне на Донеччині, російські найманці обстріляли протитанковими керованими ракетами.

Про це повідомляє прес-центр ООС.

"Противник 17 разів вдався до вогню по наших позиціях. Ворог на Луганському напрямку здійснив провокацію у районі населеного пункту Кримське, відкривши вогонь з озброєння БМП та заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 міліметри. На Маріупольському напрямку з підствольних гранатометів, крупнокаліберних кулеметів та стрілецької зброї були обстріляні захисники Водяного. Противник застосував протитанкові керовані ракети.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт назвав головні причини зриву "хлібного перемир'я" на Донбасі

На Луганському напрямку неспокійно було в районі населеного пункту Кримське, де ворог застосовував БМП, ручні протитанкові гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Минулої доби противник також проявив себе на Світлодарському напрямку. Там наші позиції обстрілювали із великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї у районі населеного пункту Новозванівка", - йдеться у повідомленні.

Попри оголошене перемир'я, бойовики тричі відкривали вогонь з гранатометів упродовж доби. Також гатили з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по захисниках Кримського, що на Луганському напрямку.https://gazeta.ua/articles/donbas/_bojoviki-obstrilyali-novi-poziciyi-obyednanih-sil-poranenij-odnin-vijskovij/845455

Зараз ви читаєте новину «Бойовики обстріляли ЗСУ керованими ракетами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути