вівторок, 03 липня 2018 10:56

Бойовики обстріляли нові позиції Об'єднаних сил, поранений однин військовий

Автор: Інформатор
 

Попри оголошене перемир'я, бойовики тричі відкривали вогонь з гранатометів упродовж доби. Також гатили з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по захисниках Кримського, що на Луганському напрямку, та у районі населених пунктів Водяне та Широкине на Маріупольському напрямку.

Про це у Facebook повідомляє прес-центр ООС.

"Наші позиції у районі населеного пункту Новолуганське окупанти обстріляли з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Внаслідок ворожого обстрілу один наш захисник отримав поранення", - йдеться у повідомленні.

Минулої доби противник також проявив себе в районі Світлодарської дуги. Там наші позиції обстрілювали із стрілецької зброї у районі населених пунктів Луганське та Новозванівка.

Також ворог здійснив обстріл нових позицій, що займає рота глибинної розвідки зі складу Об'єднаних сил, на східній околиці Золоте-4. Вони отримали адекватну відповідь і обстріл припинили.

На Донецькому напрямку російські окупанти обстріляли захисників Пісків із протитанкових гранатометів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали, як військові знищують техніку бойовиків

Найгарячіше було на Маріупольського напрямку, у районі населених пунктів Водяне, Гнутове, Широкине, Павлопіль, Чермалик та Лебединське. Вогнем із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї ворог намагався змусити наших захисників відкрити вогонь у відповідь.

За уточненими даними розвідки, 2 бойовиків російських окупаційних військ поранили.

У мережі з'явився зворушливий відеоролик про українських військових, які обороняють Донбас від російських окупантів. Запис "Нам треба бути разом" оприлюднили на Facebook-сторінці окремої гірсько-штурмової бригади. Триває близько 4 хв.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики обстріляли нові позиції Об'єднаних сил, поранений однин військовий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути