Ексклюзиви
вівторок, 26 травня 2020 07:40

Бойовики обстріляли ЗСУ 16 разів. У відповідь отримали 4 поранених

Бойовики обстріляли ЗСУ 16 разів. У відповідь отримали 4 поранених
Українські воїни застосували чергові вогневі засоби та припинили ворожі провокації. Втрат серед наших захисників не було Фото: facebook.com/54ombr/

Збройні формування РФ 16 разів порушили режим припинення вогню. Обстріляли наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібрів 120 мм та 82 мм, а також, гранатометів різних систем, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

В районі відповідальності угруповання "Схід" противник обстріляв наші позиції 14 разів: неподалік Пісків, Оріхового, Богданівки, Павлополя, Авдіївки, Березового, Мар'їнки, Красногорівки, повідомили у штабі ООС.

В районі відповідальності угруповання "Північ" зафіксовано 2 обстріли із мінометів, які згідно із Мінськими домовленостями не повинні знаходитися на лінії бойового зіткнення.

По наших захисниках неподалік населених пунктів Оріхове та Луганське противник вів вогонь з мінометів калібру 120 мм.

Українські воїни застосували чергові вогневі засоби та припинили ворожі провокації. Втрат серед наших захисників не було.

26 травня наші воїни поранили 4 окупантів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співробітники СБУ затримали екс-бойовика

Ситуація в районі проведення операції надійно контролюється Об'єднаними силами.

На Донбасі від початку доби збройні формування РФ вісім разів порушили режим припинення вогню. Бойовики застосували зокрема і заборонені міномети калібру 120 мм. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики обстріляли ЗСУ 16 разів. У відповідь отримали 4 поранених». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути