Ексклюзиви
вівторок, 15 вересня 2020 08:02

Бойовики обстріляли українських військових

Бойовики обстріляли українських військових
З початку поточної доби, 15 вересня, на усіх ділянках фронту спостерігається тиша. Фото: @pressjfo.news

Упродовж минулої доби бойовики тричі порушили домовленості ТКГ про режим тиші.

У районі населеного пункту Пищевик виявили та ліквідували безпілотник противника, що перетнув лінію розмежування, повідомляє пресцентр штабу Операції об'єднаних сил.

"Порушення режиму припинення вогню було зафіксовано поблизу Авдіївки та Мар'їнки. На цих ділянках задокументовано неприцільний вогонь у бік наших позицій із ручного протитанкового гранатомета та стрілецької зброї. Неприцільні постріли не становили загрози життю і здоров'ю, тому наші воїни не відкривали вогонь у відповідь. Бойових втрат і поранень серед особового складу Об'єднаних сил не було", - сказано в повідомленні.

З початку поточної доби, 15 вересня, на усіх ділянках фронту спостерігається тиша. Підрозділи, залучені до проведення ООС, продовжують неухильно дотримуватися умов режиму припинення вогню та готові миттєво реагувати на будь-які зміни оперативної обстановки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія хоче розвалити Україну зсередини "особливим статусом" Донбасу

На Донбасі 6 вересня на 42-й день режиму припинення вогню російський окупант порушив домовленості та відкрив вогонь по українських позиціях. Було здійснено щонайменше 3 обстріли, під час яких один український воїн загинув.

10 вересня російські окупаційні війська стріляли по українських позиціях поблизу селища Шуми.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики обстріляли українських військових». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути