Ексклюзиви
субота, 23 червня 2018 21:26

Українських військових обстріляли із забороненого озброєння

Українських військових обстріляли із забороненого озброєння
За останню добу бойовики 8 разів обстріляли українські позиції. Фото: Кrymr

На Донбасі бойовики продовжували обстрілювати українських військових, застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння.

Зведення з фронту за 23 червня повідомляє штаб Операції об'єднаних сил.

Загалом противник 8 разів порушував режим припинення вогню, в п'яти випадках із забороненого озброєння.

"На Луганському напрямку в районі населеного пункту Новотошківське, яке нещодавно потерпало від численних обстрілів вдень було тихо. На Донеччині противник вів вогонь зі стрілецької зброї та мінометів калібром 120 мм по захисниках населеного пункту Кам'янка, а наші позиції біля Степного та Пісок зазнали обстрілів з гранатометів та великокаліберної стрілецької зброї. На Маріупольському напрямку ворог значно активізував свої дії. Російські окупаційні війська 4 рази застосували важке артилерійське озброєння, заборонене Мінськими домовленостями. Снаряди калібром 122 мм прицільно летіли у бік наших позицій поблизу Лебединського, Талаківки і два рази – Водяного. Із АГС-17 та стрілецької зброї окупанти обстріляли Широкине", - розповіли військові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ готуються звільнити нові території - волонтер

За останню добу четверо наших захисників отримали поранення.

На Донбасі бойовики вторглися в один з приватних будинків і відкрили вогонь по місцевих жителях, які намагалися протестувати проти свавілля окупантів. Безкарність бойовиків і приховування командирами російських окупаційних військ їх злочинної діяльності призводить до невдоволення цивільного населення окупаційною владою.

Зараз ви читаєте новину «Українських військових обстріляли із забороненого озброєння». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути