середа, 16 серпня 2017 19:18

Бойовики обстріляли Широкине й Водяне з 122 мм артилерії - штаб АТО

Бойовики обстріляли Широкине й Водяне з 122 мм артилерії - штаб АТО
У районі проведення АТО не зменшується інтенсивність обстрілів позицій Збройних Сил України. Фото: ТСН

У районі проведення АТО не зменшується інтенсивність обстрілів позицій Збройних сил України.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Близько 8:00 у районі Широкиного та Водяного бойовики майже півгодини били по українських позиціях з артилерії калібру 122 міліметри. Одночасно по укріпленнях на підступах до Широкиного бандити випустили 5 снарядів із переносної реактивної пускової установки "Град Партизан", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Валіть на свою Франківщину" - скандал в АТО

Крім того, на Донецькому напрямку з опівночі ворог 4 рази обстрілював опорні пункти в районі Авдіївської промзони. Здебільшого противник використовував гранатомети та великокаліберні кулемети. Щоразу бійці вогнем у відповідь оперативно і жорстко придушували намагання ворога розпочати довготривалі бойові дії.

На Луганському напрямку бойовики застосовували 120-міліметровий міномет на околицях Новоолександрівки, а у районі Кримського били з гранатомету.

Терористи почали використовувати спеку. Стріляють запальними патронами по суходолу, провокують загоряння дерев. Коли бійці опиняються в їдучому диму, обстрілюють. Через це поранені троє українських солдат.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики обстріляли Широкине й Водяне з 122 мм артилерії - штаб АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути