Ексклюзиви
четвер, 18 липня 2019 04:19

Бойовики на Донбасі зобов'язалися надати спостерігачам ОБСЄ доступ до всієї окупованої території

Бойовики на Донбасі зобов'язалися надати спостерігачам ОБСЄ доступ до всієї окупованої території
На Донбасі буде нове перемир'я. Фото: Крим. Реалії

Учасники Тристоронньої контактної групи в ході зустрічі в Мінську взяли на себе зобов'язання забезпечити безперешкодний доступ спостерігачів Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ до всієї території України в рамках мандата, в тому числі, з її технічними засобами.

Бойовики російсько-окупаційних формувань зобов'язалися надати спостерігачам ОБСЄ доступ до всієї території ОРДЛО, повідомила прес-секретар другого президента України Леоніда Кучми Дарка Оліфер в Facebook.

"Сторони зобов'язуються забезпечити повний і безпечний доступ СММ ОБСЄ по всій території України відповідно до її мандату для моніторингу та верифікації, які вона проводить, в тому числі із застосуванням її технічних засобів", - повідомила Оліфер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія почала роздавати жителям окупованого Донбасу закордонні паспорти

17 липня учасники ТКГ в Мінську узгодили початок "літнього перемир'я" з опівночі 21 липня, а також обговорили підготовку до обміну утримуваними особами.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики на Донбасі зобов'язалися надати спостерігачам ОБСЄ доступ до всієї окупованої території». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути