вівторок, 02 жовтня 2018 10:17

Бойовики на Донбасі застосували лазерну зброю: постраждав боєць

Бойовики на Донбасі застосували лазерну зброю: постраждав боєць
Поблизу Мар'їнки бойовики застосували лазерну зброю. Фото: Еспресо.TV

Поблизу Мар'їнки проросійські найманці-бойовики застосовували лазерну зброю.

Учора прикордонник Краматорського загону під час спостереження в оптичний прилад отримав травму сітківки ока внаслідок спалаху невідомого походження. Про це у Фейсбук повідомив полковник Державної прикордонної служби України Олег Слободян.

"Джерело спалаху розташовувалося на території, тимчасово окупованій російсько-терористичними військами. Попередній діагноз - "лазерний опік сітківки ока". Військовослужбовця госпіталізовано. Діагноз підтверджено. Втрата зору, за оцінками лікарів, складає 80%," - написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бійці ООС відпрацьовують "заспокійливим-12,7" по бойовиках на Луганщині

Також Слободян зазначає, що це вже 5 випадок, коли прикордонники з зони ООС отримують ушкодження органів зору внаслідок використання російсько-терористичними військами лазерної зброї.

Протягом вересня на Донбасі у бандформуваннях ЛДНР ліквідовано 62 бойовиків. Ще близько 126 отримали поранення різних ступенів важкості. Небойові втрати - 9 проросійських терористів.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики на Донбасі застосували лазерну зброю: постраждав боєць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути