середа, 24 лютого 2021 12:04

Бойовики на Донбасі вбили мирного жителя

Бойовики на Донбасі вбили мирного жителя
Зухвалі та злочинні дії збройних формувань РФ вкотре свідчать про їхню зацікавленість у подальшій ескалації конфлікту на сході України. Фото: pixabay.com

23 лютого збройні формування Російської Федерації відкрили вогонь з протитанкових гранатометів по мирному населенню Хутора Вільний, що на Луганщині, а також здійснили дистанційне мінування населеного пункту.

Як повідомляє пресслужба штабу ООС, внаслідок обстрілу загинув мирний житель 1947 року народження. Близько 17:25 на його подвір'ї вибухнула міна.

"Зухвалі та злочинні дії збройних формувань РФ вкотре свідчать про їхню зацікавленість у подальшій ескалації конфлікту на Донбасі та вчергове підтверджують систематичне ігнорування досягнутих домовленостей", - наголошується в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 20 обстрілів за добу. ЗСУ зазнали нових втрат

Нове загострення ситуації на тимчасово окупованих територіях Донбасу може відбутися наприкінці весни 2021 року. Воно неминуче. Кремль не залишить спроби продавити нас силою. Росія вже ухвалила рішення щодо Донбасу.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики на Донбасі вбили мирного жителя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути