середа, 15 грудня 2021 16:26

Бойовики на Донбасі обстріляли Травневе: пошкоджені житлові будинки
3

Фото: proliska.org

У вівторок, 15 грудня, російські окупанти на Донбасі обстріляли прифронтовий населений пункт Травневе. Внаслідок ворожих дій пошкоджені два житлові будинки.

Про це повідомила гуманітарна місія "Пролісок".

"О 13:00 на гарячу лінію гуманітарного центру Пролісок-Світлодарськ зателефонувала соціальний працівник, яка проживає в селищі Травневе. Повідомила, що під час обстрілу були пошкоджені два домоволодіння на вул. Тиха", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Звільнили б Донбас за пару днів. Був би наказ": що говорять на передовій про наступ росіян

За словами соцпрацівника, в одному будинку розбито шиферну покрівлю, а в сусідському, де проживає жінка з інвалідністю, пошкоджене пластикове вікно.

Травневе - селище з обмеженим доступом, що розташоване на лінії розмежування підконтрольної та непідконтрольної уряду України сторін. Станом на зараз у ньому проживає 66 осіб. Більшість з них пенсіонери та переселенці.

На Луганщині російські окупанти двічі обстріляли місто Щастя та поранили керівника міської військово-цивільної адміністрації Олександра Дунця. У місто випустили п'ять мін калібру 82 мм. Гатили бойовики о 06:40 та о 07:30 16 вересня у напрямку населеного пункту Весела Гора. Обстрілів у Щасті не було з 2016 року.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики на Донбасі обстріляли Травневе: пошкоджені житлові будинки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути