понеділок, 08 жовтня 2018 11:22

Бойовики кинули Кучмі закривавлений паспорт Василя Сліпака

Бойовики кинули Кучмі закривавлений паспорт Василя Сліпака
На окупованому Донбасі 29 червня 2016 року загинув 42-річний Василь "Міф" Сліпак. Фото: YouTube

На зустрічі Тристоронньої контактної групи з урегулювання конфлікту на Донбасі бойовики кинули Леоніду Кучмі паспорт убитого оперного співака Василя Сліпака.

Представники української сторони були шоковані поведінкою терористів. Про це написала перша віце-спікерка Верховної Ради Ірина Геращенко.

"Якось бойовики кинули Кучмі закривавлений український паспорт. Це був паспорт убитого терористами Василя Сліпака. Ми були шоковані. І кинулися до Кучми, щоб він навіть не доторкався до страшного артефакту. "Наступного разу вони привезуть відрізане вухо чи руку? Де вони взяли паспорт убитої людини? Вони причетні до вбивства?" – говорила я. Ми наполягали, щоб закривавлений документ узяли представники ОБСЄ та передали його українським компетентним органам", – написала Геращенко.

Крім того, посадовиця погодилася зі словами Леоніда Кучми, що після Мінських зустрічей треба кілька днів відходити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики передали Україні документи Василя Сліпака

"Черга бажаючих відстоювати там Україну не стоїть", - додала вона.

На окупованому Донбасі 29 червня 2016-го загинув 42-річний Василь "Міф" Сліпак – соліст Паризької національної опери, волонтер, боєць 1 штурмової роти Добровольчого українського корпусу "Правий сектор". Це перший в Україні доброволець, якого визнала і нагородила влада зіркою Героя України.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики кинули Кучмі закривавлений паспорт Василя Сліпака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути