Ексклюзиви
субота, 17 червня 2017 13:26

Бойовики катують і морять голодом своїх найманців

Бойовики катують і морять голодом своїх найманців
За порушення військової дисципліни бойовиків відправляють "на яму"

У російсько-окупаційних військ на окупованих територіях Донбасу зросла кількість випадків застосування командним складом покарань по відношенню до підлеглих і цивільних осіб. Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

"У з'єднаннях і частинах 1, 2 АК ЗС РФ зросла кількість випадків застосування командним складом надмірних покарань підлеглих та цивільних осіб, затриманих у районах розташування підрозділів, зокрема: військовослужбовців за незначні порушення військової дисципліни відправляють "на яму" (звинувачених кидають у спеціально вириті котловани, з яких неможливо самостійно вибратись, харчування та воду їм можуть не давати декілька діб). Так, особовому складу підрозділу, в якому стався випадок дезертирства не виплачують чергову місячну зарплату під приводом відшкодування витрат на пошук дезертира; командиром підрозділу 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) 1 АК було віддано наказ на відкриття вогню по військовослужбовцях, які побили офіцера та відмовились виконувати накази до отримання всієї заборгованості по грошовому забезпеченню, у результаті чого п'ятьох "бунтівників" вбито і двох поранено" - йдеться у повідомленні Управління.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики катують і морять голодом своїх найманців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути