понеділок, 31 липня 2017 11:38

Бойовики гинуть від наркотиків та побоїв керівництва

Бойовики гинуть від наркотиків та побоїв керівництва
Терористи зловживають наркотиками для подолання стресів та суїцидних настроїв. Фото: hronika.info

Один терорист помер від зловживання наркотиками. Іншого до смерті забив російський офіцер. Серед інших поширюються думки про самогубство.

Про це у Facebook повідомило Головне управління української розвідки.

"У з'єднаннях і частинах 1-го (Донецьк) та 2-го (Луганськ) армійських корпусів збройних сил РФ продовжує зростати кількість небойових втрат. Унаслідок вживання наркотичних речовин помер один та госпіталізували п'ятьох "військовослужбовців" окремої артилерійської бригади 2-го армійського корпусу. Наркотиками "військовослужбовці" "лікувалися" від нервових розладів та суїцидних настроїв", - зазначили розвідники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Їздив "на заробітки": правоохоронці затримали бойовика

В іншому підрозділі 2-го армійського корпусу офіцер проводив "сеанс виховання". Дерев'яним кийком побив підлеглих. Через травми один помер, другий намагався вчинити суїцид. Ще двоє побитих дезертували з військової частини.

Командири бойовиків вилучають в особового складу документи, бо вони можуть вказувати на російське громадянство військових. У тих бойовиків, які добровільно відмовилися здати паспорти, документи викрадали.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики гинуть від наркотиків та побоїв керівництва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути