понеділок, 16 липня 2018 11:02

Бойовики ДНР поповнили "загін 200-х" за вихідні

Бойовики ДНР поповнили "загін 200-х" за вихідні
"Штіріліц" розповів про масову ліквідацію бойовиків. Фото: Depo.Закарпаття

На Донбасі бойовики протягом вихідних зазнали небойових втрат.

У терористів троє ліквідованих. В п'ятницю 13-го липня, бойовики отримали "платню" і відразу спустили їх на алкоголь, розповів офіцер ЗСУ Анатолій Штефан (Штірліц) у Facebook.

"14 липня в одному з підрозділів бойовиків в районі Горлівки під час вживання спиртних напоїв у бойовиків виникла словесна перепалка, в ході якої учасник НЗФ застрелив іншого, а третього – поранив. Даний бойовик заарештований "поліцією" окупаційних військ, і він перебуває в камері тимчасового утримання. На одному із взводних опорних пунктів в районі Докучаєвська після вживання спиртних напоїв бойовик випадково застрелив товариша, а, зрозумівши скоєне, в цьому ж бліндажі наклав на себе руки. Командування підрозділу, розуміючи відповідальність перед російським командуванням, намагалося приховати злочин шляхом підпалу бліндажа і вибухом боєприпасів в ньому, звинувативши в подальшому підрозділи Об'єднаних сил", - написав "Штірліц".

За його словами, виявилося, що на тій ділянці фронту застосування зброї з боку українських військових не було. Командир підрозділу бойовиків поки відсторонений від посади, проводиться розслідування причин трагедії "кураторами" з кадрових військовослужбовців ЗС РФ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захоплювали Крим: показали ліквідованих на Донбасі російських військових

"Таким чином, за спекотні вихідні втрати в підрозділах російсько-окупаційних військ не на бойових позиціях склали: троє загиблих, один поранений і один заарештований за тяжкий злочин", – пише офіцер ЗСУ.

За його словами, "інфа перевірена різними джерелами і підтверджена".

На окупованих російськими бойовиками територіях Донбасу ворог будує і зміцнює свої передові позиції. "Третя сила" по закінченню перемир'я має ліквідувати нові укріплення терористів-найманців.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики ДНР поповнили "загін 200-х" за вихідні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути