неділя, 20 серпня 2017 09:06

Бойовики активізувалися вздовж усієї лінії розмежування

Бойовики активізувалися вздовж усієї лінії розмежування
19 серпня в зоні АТО зафіксували 30 ворожих обстрілів. Фото: REUTERS

За минулу добу бойовики 30 разів порушили перемир'я, активізувалися вздовж усієї лінії розмежування. Один український захисник отримав поранення.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"На Донецькому напрямку з 19 години і майже до опівночі бойовики обстрілювали з гранатометів і великокаліберних кулеметів наші опорні пункти в Авдіївській промзоні. Також ввечері під ворожим вогнем опинились українські позиції на підступах до Кам'янки, Пісків та Верхньоторецького.

На Луганському напрямку противник із гранатометів бив по Малиновому і Троїцькому. А близько 22 години бойовики застосовували міномет калібру 82 міліметри у районі Новотошківського.

На Маріупольському напрямку напруження і далі зберігається неподалік Старогнатівки. Тут наприкінці доби злочинці обстрілювали наші опорні пункти з мінометів та артилерії калібру 152 міліметри", - ідеться у зведенні.

Крім того, 19 серпня бойовики обстріляли зі стрілецької зброї та крупнокаліберних кулеметів будинки мирних мешканців у селищі Зайцеве. Місцеві мешканці не постраждали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські військові знешкодили 10 мін російського виробництва

На Донеччині російські найманці підпалили поля та лісосмуги на лінії розмежування сторін. Обстріляли місцевість запалювальними боєприпасами.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики активізувалися вздовж усієї лінії розмежування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути