Ексклюзиви
неділя, 07 серпня 2016 09:35

Бойовики 54 рази обстріляли українські позиції

Бойовики 54 рази обстріляли українські позиції
strikeball.od.ua

За минулу добу бойовики 54 рази відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України. З них 26 разів на маріупольському, 23 — на донецькому напрямках, 5 - на Луганщині.

Про це інформує прес-центр штабу АТО.

"На донецькому напрямку з мінометів калібру 120 та 82 міліметри ворог неодноразово відкривав вогонь по Авдіївці, Світлодарську, Новоселівці та Новоселівці Другій. Протитанкові гранатомети застосували у Пісках та по шахті "Бутівка", а великокаліберні кулемети - біля Новгородського. У Зайцевому противник провокував українських армійців вогнем зі стрілецької зброї. На ділянці фронту Красногорівка - Зайцеве ворог застосував бойові машини піхоти, кулемети та міномети різного калібру.
На маріупольському напрямку супротивник вів гранатометний вогонь у районі Лебединського та Павлопілля. У Старогнатівці, Новотроїцькому, Березовому та Водяному використовували стрілецьку зброю", - йдеться у звіті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибух на полігоні: туди прилетіли 2 ворожих безпілотники

На Луганщині під гранатометний обстріл потрапили Новозванівка та Кримське. По позиціях у Попасній ворог вів неприцільний вогонь.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики 54 рази обстріляли українські позиції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути