неділя, 07 серпня 2016 09:24

Вибух на полігоні: туди прилетіли два ворожі безпілотники

Вибух на полігоні: туди прилетіли два ворожі безпілотники
unian.net

Одразу після вибуху на полігоні над військовими складами у селі Розівка Запорізька область з'явились два невідомі безпілотники. Військові спробували збити їх з зеніток. чи вдалось їм це невідомо.

По це пише ТСН.

"Літальні апарати намагались збити зенітними установками, проте чи вдалося знешкодити безпілотники, військові не повідомляють. Але те, що ворожа розвідка працює за багато кілометрів від лінії розмежування, викликає дуже серйозне занепокоєння. Саме у цій місцевості півроку тому ворожий безпілотник скинув кілька запалювальних бомб на склади ЗСУ, внаслідок чого сталася пожежа", - йдеться у повідомленні.

Під час вибуху постраждало 6 охороців складів. Троє бійців отримали легкі поранення, ще одному вибухом відірвало фалангу пальця. Ще одни з має серйозне поранення ока. Найбільше складна травма у 31-річного бійця, в руках якого розірвалася граната. Вибухом солдату відірвало руку, а осколком пробило легені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЛНР розказали, де була закріплена вибухівка для Плотницького

Нагадаємо, у Запорізькій області броньована розвідувально-дозорна машина (БРДМ) Національної гвардії в'їхала в житловий будинок і зруйнувала його стіну.

Зараз ви читаєте новину «Вибух на полігоні: туди прилетіли два ворожі безпілотники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути