субота, 06 серпня 2016 14:24

Від вибуху гранати на полігоні серйозно поранені 6 військових

Від вибуху гранати на полігоні серйозно поранені 6 військових
Фото: dp.vgorode.ua

У прифронтовому селищі Розівка Запорізької області на військових навчаннях вибухнула граната - серйозно постраждали шість солдатів.

Про це розповів голова Незалежної профспілки медиків швидкої допомоги Анатолій Сидоренко, передає сайт "061".

"Вибух стався вчора близько 12 години дня. Всіх солдат госпіталізували. 30-річного військового - в операційну Розовской центральної лікарні. У чоловіка - розрив плечової артерії, ампутація фаланг правої руки, численні осколкові поранення тулуба та обличчя, травматичний шок III ст., контузія", – передає видання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З Росії на Донбас йде військова техніка - розвідка

Інших військових спочатку госпіталізували в хірургічне відділення Розовской лікарні, після перевезли у військовий госпіталь в село Нікольське в Донецькій області. У солдатів - осколкові поранення різних частин тіла.

Нагадаємо, у зоні АТО в результаті бойових дій за минулу добу жоден український солдат не загинув, проте четверо отримали поранення.

Зараз ви читаєте новину «Від вибуху гранати на полігоні серйозно поранені 6 військових». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути