Ексклюзиви
неділя, 26 лютого 2017 10:05

Бойовики 49 раз обстріляли позиції ЗСУ, 4 бійців поранені - штаб АТО

Бойовики 49 раз обстріляли позиції ЗСУ, 4 бійців поранені - штаб АТО

Бойовики протягом минулої доби, 25 лютого, 49 разів обстріляли позиції українських військових у Донбасі. Поранення отримали четверо військовослужбовців.

Про це повідомляють у прес-центрі штабу АТО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зафіксовано 32 випадки відкриття вогню - штаб АТО

На маріупольському напрямку накрили мінометним вогнем Лебединське та Чермалик, а з гранатометів та стрілецької зброї обстріляли Павлопіль, Чермалик, Широкине, Водяне та Гнутове.

На донецькому напрямку бойовики з танку обстріляли позиції українських військових в районі Пісків, шахти "Бутівки" та Кам'янки, а з мінометів різних калібрів – в Авдіївці, Зайцевому, Луганському, Троїцькому та шахти "Бутівки". З гранатометів та стрілецької зброї бойовики відкривали вогонь у Новгородському, Пісках, Новолуганському, Верхньоторецькому, Кіровому та Зайцевому.

На луганському напрямку бойовики з мінометів калібру 120 мм обстріляли Троїцьке та Новотошківське, а зі стрілецької зброї – Станицю Луганську.

Ситуація в зоні АТО серйозно загострилася 29 січня, коли бойовики почали масовані обстріли Авдіївки та її околиць. Підрозділи ЗСУ на позиціях біля населеного пункту відбили кілька спроб штурму. Обстріл Авдіївки з великокаліберної артилерії і РСЗВ призвели до серйозних руйнувань і жертв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явились моторошні фото розбомбленої Авдіївки

Через обстріли було порушено тепло - та енергопостачання міста, у місті введено режим надзвичайної ситуації, призупинив роботу коксохімічний завод. У понеділок, 6 лютого відновлено водо-, тепло - та електропостачання Авдіївки, запрацювали загальноосвітні школи і дитячі садки.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики 49 раз обстріляли позиції ЗСУ, 4 бійців поранені - штаб АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути