пʼятниця, 18 жовтня 2019 07:31

Бойовики 29 разів обстріляли українців

Бойовики 29 разів обстріляли українців
Втрат серед українських військовослужбовців немає. Фото: slovoidilo.ua

17 жовтня бойовики на Донбасі 29 разів порушили режим тиші. Стріляли із артилерійських установок калібру 122 мм, різнокаліберних мінометів, гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

Втрат серед українських військовослужбовців немає, повідомляють в штабі ООС.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "СХІД" противник здійснив 16 обстрілів поблизу Водяного на Приазов'ї, Павлополя, Талаківки, Авдіївки, Березового, Пищевика, Лебединського та Широкиного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі підірвався український воїн

В районі угруповання "ПІВНІЧ" - 13 обстрілів неподалік Новолуганського, Луганського, Золотого, Новозванівки, Гладосового, Кримського, Хутора Вільного та Попасної.

З початку цієї доби терористи обстріляли українські позиції 2 рази з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

На Донбасі від початку доби бойовики 14 разів порушили режим припинення вогню. Збройні формування РФ та її найманці обстріляли українські позиції із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 та 82 мм, а також із зенітної установки, озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики 29 разів обстріляли українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути