пʼятниця, 04 листопада 2016 18:48

Бойовики 20 разів обстріляли позиції сил АТО на Донбасі

Бойовики 20 разів обстріляли позиції сил АТО на Донбасі

Сьогодні в зоні АТО зафіксували 20 випадків відкриття вогню по позиціях українських захисників.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"На маріупольському напрямку відбулося 14 обстрілів. Неподалік Павлополя противник використав стрілецьку зброю, у напрямку Мар'їнки, Красногорівки та Новотроїцького – гранатомети й кулемети. Поблизу Гнутового ворог вів вогонь з мінометів калібру 120 мм, а в Широкиному – зі ствольної артилерії калібру 152 мм", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яний екс-менеджер Ахметова підстрелив керівника адміністрації Захарченка

На луганському напрямку проти українських підрозділів зафіксовані 2 збройні провокації. Поблизу Троїцького окупанти задіяли міномети калібру 82 мм, кулемети, гранатомети, а в Новоолександрівці – протитанкові ракетні комплекси.

"На донецькому напрямку ворог 4 рази порушував "режим тиші". Зокрема, у Кам'янці, Верхньоторецькому та Авдіївці проти сил АТО противник застосовував гранатомети, кулемети, стрілецьку зброю", - додали у штабі.

У Моспиному на окупованій території Донеччини знайшли ділянку зі 100 могилами невідомих бойовиків, яких поховали без трун.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики 20 разів обстріляли позиції сил АТО на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути