Ексклюзиви
вівторок, 16 серпня 2016 18:49

Бойовики 20 разів обстріляли позиції сил АТО на Донбасі - штаб

Бойовики 20 разів обстріляли позиції сил АТО на Донбасі - штаб

Впродовж доби бойовики 20 разів відкривали вогонь по підрозділах українських військових. Більшість обстрілів велись з заборонених видів зброї.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Із важкої артилерії противник бив до світанку по наших укріпленнях на Маріупольському напрямку. Зокрема, 55 снарядів калібру 122 мм було випущено по позиціях у Мар'їнці та Новоселівці, ще 20 одиниць калібру 152 мм по Рибинському. У Славному та Лебединському ворог відкривав вогонь з мінометів 120 мм калібру, а у Чермалику та Красногорівці застосував 82 мм калібр", - йдеться у повідомленні штабу.

На Донецькому напрямку продовжуються ворожі обстріли авдіївської промзони з мінометів та гранатометів різних систем та калібрів. До того ж міномети калібру 82 мм супротивник застосував біля Верхньоторецького, а великокаліберні кулемети під Луганським.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під Маріуполем під час обстрілів загинув волонтер

"Також сьогодні вогонь з важкої артилерії 122 калібру вівся по позиціях у Врубівці, що на Луганщині. У Новоалександрівці проявив себе снайпер, також в цьому районі ворог здійснював збройні провокації з використанням стрілецької зброї", - додали у штабі.

Нагадаємо, у зоні АТО загинув розвідник 10-ї десантно-штурмової бригади Денис Лесняк. У бійця залишилось 3 дітей.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики 20 разів обстріляли позиції сил АТО на Донбасі - штаб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути