Ексклюзиви
субота, 02 лютого 2019 09:59

Бойовика ДНР засудили на 9,5 року: подробиці
5

Бойовик вступив до бандформування у березні 2015-го. За три роки його схопили
Фото: Фейсбук Операції об'єднаних сил
Носіння, зберігання вогнепальної зброї, бойових припасів без законного дозволу - одна з двох кримінальних статтей, за якими засудили бойовика
Терорист родом із Горлівки

Слов'янський міський суд Донецької області засудив бойовика терористичної організації ДНР із Горлівки до 9,5 року позбавлення волі.

Про це повідомила прес-служба Операції об'єднаних сил.

У березні 2015 року чоловік добровільно вступив на військову службу водієм-механіком мотострілецького батальйону 3 бригади 1 армійського корпусу ДНР. Брав участь у бойових діях проти підрозділів Збройних сил України в районі Зайцевого Бахмутського району Донеччини. Там його затримали 9 березня торік з автоматом Калашнікова АК-74 і набоями до нього.

Учасника бандформування визнали винним в участі у терористичній організації. Також - у носінні, зберіганні вогнепальної зброї, бойових припасів без законного дозволу.

Наприкінці січня бойовика із міста Єнакієво на Донеччині засудили до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Два роки воював проти української армії на Світлодарській дузі.

Зараз ви читаєте новину «Бойовика ДНР засудили на 9,5 року: подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути