пʼятниця, 10 квітня 2020 15:52

Бойовик банди "Призрак" отримав 15 років тюрми

Бойовик банди "Призрак" отримав 15 років тюрми
Член банди "Призрак" отримав 15 років тюрми. Фото: ssu.gov.ua

У Тернополі до позбавлення волі заочно засуджено одного з ватажків бойових підрозділів "Брянка СССР" та "Призрак" так званої ЛНР.

Про це повідомляє пресслужба СБУ.

Правоохоронці встановили, що 2014 року житель Слов'янська Ігор Кравцов добровільно приєднався до незаконних збройних формувань. Вступивши до лав бандугруповання "Призрак", брав активну участь у бойових діях проти сил АТО. За це був неодноразово нагороджений відзнаками так званої ЛНР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі висловилися щодо амністії бойовиків

Згодом перейшов до терористичного угруповання "Брянка СССР", був призначений "заступником командира 1-ї механізованої роти". Керував бойовими групами незаконних збройних формувань, які чинили супротив українським військовим підрозділам. Зокрема, командував бойовиками на опорному пункті терористів поблизу міста Первомайськ Луганської області.

За матеріалами СБУ суд призначив зловмиснику покарання у вигляді 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Його оголошено в розшук.

СБУ та Державне бюро розслідувань відмовили народному депутату Володимиру В'ятровичу у відкритті кримінальної справи щодо державної зради другого президента Леоніда Кучми та керівника Офісу президента Андрія Єрмака.

Зараз ви читаєте новину «Бойовик банди "Призрак" отримав 15 років тюрми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути