Ексклюзиви
четвер, 15 лютого 2018 16:01

Бійцям АТО присудили 8 років тюрьми

Бійцям АТО присудили 8 років тюрьми
Бійців АТО звинуватили у викраденні людини й дали 8 років позбавлення волі.

Бійці батальйону "Айдар" Микола Агапов, Роман Щуров та Вадим Фещенко отримали 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна за викрадення людини.

Вирок оголосив Костянтинівський міський районний суд повідомила "Громадському Радіо" адвокат Наталія Фещик.

" 9 грудня 2015-го року при перебуванні в зоні активних бойових дій, перевіряючи свої силові позиції, хлопці виявили невідомого чоловіка, у якого не було жодних документів при собі, і більш того, при розмові та перевірці особи, було виявлено на телефоні панорамні зйомки активних бойових позицій Збройних сил України". За словами адвоката, це був, як згодом з'ясувалось, поліцейський В`ячеслав Барков. Окрім фото позицій ЗСУ, на його телефоні були дзвінки на номери Російської Федерації. При собі він мав травматичний пістолет із затертими номерами", - розповіла адвокат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримали вбивць 4 морських піхотинців

Коли почався ворожий обстріл, затриманого бійці залишили на одній із вулиць селища Зоря. Зараз чоловік проходить у справі не як поліцейський, а як цивільна особа. Перебуває на непідконтрольній Україні території і на дзвінки не відповідає.

15 лютого правоохоронці Великої Новосілки на Донеччині затримали і доставили до СІЗО Маріуполя бійця АТО Петра Саламу. Його підозрюють у вбивстві доньки, зятя та онука Валерія Шири – кума екс-президента України Віктора Януковича.

Зараз ви читаєте новину «Бійцям АТО присудили 8 років тюрьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути