понеділок, 15 січня 2018 08:53

Бойовики стріляли з БМП, полював снайпер: в лавах АТО є поранені

Бойовики стріляли з БМП, полював снайпер: в лавах АТО є поранені
На Старий Новий рік в АТО отримали поранення двоє українських бійців. Фото: galka.if.ua

За минулу добу на Донбасі зафіксували шість ворожих обстрілів. Двоє бійців ЗСУ отримали поранення.

Про це повідомив спікер прес-центру штабу АТО Василь Лабай.

"Унаслідок ворожих обстрілів двоє українських воїнів на донецькому напрямку зазнали поранень. Їх оперативно доправлено до військово-медичних закладів. Надається необхідна лікарська допомога", - сказав Лабай.

"Учора на луганському напрямку фактично всі обстріли відбулися в районі Світлодарської дуги. Ворог із мінометів різних калібрів та озброєння БМП вів вогонь по позиціях сил АТО неподалік Новолуганського. Обстрілам із гранатометів піддалися опорні пункти наших воїнів у районі населених пунктів Гладосове, Луганське та Троїцьке.

На донецькому напрямку за світлої пори доби противник вів вогонь з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї у передмісті Авдіївки. Неподалік Кам'янки українських оборонців обстрілював ворожий снайпер.

Крім того, минулої доби зафіксовано черговий факт присутності російського озброєння на Донбасі. Підрозділом протиповітряної оборони на луганському напрямку було збито БПЛА російського виробництва типу "Орлан-10". З початку перемир'я це уже третій збитий безпілотник такого типу. Такі апарати знаходяться на озброєнні Збройних сил РФ", - повідомив речник штабу АТО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбас прибули нові російські військові - волонтер

Місія ОБСЄ зафіксувала на непідконтрольній Україні території Луганської області нові позиції бойовиків військового типу. Йдеться про територію на заході від населеного пункту Калинове-Борщувате.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики стріляли з БМП, полював снайпер: в лавах АТО є поранені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути