вівторок, 13 лютого 2018 07:18

Бойовики здійснили 11 обстрілів, є втрати

Бойовики здійснили 11 обстрілів, є втрати
Доба в АТО: 11 обстрілів, 1 загиблий, 2 поранених Фото: prm

За минулу добу, бойовики 11 разів порушили режим припинення вогню. Унаслідок ворожого вогню загинув один український воїн, ще двоє наших оборонців були поранені.

На луганському напрямку найбільша вогнева напруга спостерігалася у районі населеного пункту Кримське. Поблизу цього прифронтового села ворог декілька разів, впродовж доби, вів вогонь по наших опорних пунктах зі 120-ти та 82-мм мінометів, гранатометів і стрілецької зброї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ДНР відгуляли "республіканське свято" сторічної давнини – фото

Неподалік Попасної противник застосував міномети калібру 82-мм. З гранатометів різних видів окупанти обстрілювали українські оборонні укріплення біля Катеринівки, Світлодарська, Новолуганського і Зайцевого, а поряд з Новгородським було здійснено декілька пострілів із великокаліберних кулеметів, повідомили в прес-центрі штабу АТО.

На донецькому напрямку, у вечірній час, противник застосував 120-мм міномети і великокаліберні кулемети на підступах до Водяного, що на Приазов'ї, а по українських позиціях неподалік Опитного бойовики стріляли із автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї включно із великокаліберними кулеметами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Над Донбасом і Кримом зафіксували безпілотник США

Росія через свою агресію намагається розміняти Донбас на Крим та створити на Сході постійно діючий інструмент впливу на Україну. Таку думку висловив директор Дипломатичної академії імені Геннадія Удовенка при МЗС України, надзвичайний та повноважний посол України Сергій Корсунський.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики здійснили 11 обстрілів, є втрати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути