середа, 06 грудня 2017 18:46

Бойовики під Широкиним застосували 120-мм міномети та танки

  Протягом дня бойовики 11 разів порушили режим припинення вогню
Протягом дня бойовики 11 разів порушили режим припинення вогню

Протягом дня бойовики 11 разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"З початку доби на луганському напрямку зафіксовано один обстріл. Ще на зорі окупанти випустили понад десять 120-мм мін на підступах до Новолуганського", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Через три дні вона продовжувала горіти" - бойовики застосували фосфорну міну

Як повідомляється, епіцентр протистояння перемістився на Приазов'я. Поблизу Широкиного загарбники неодноразово застосовували весь спектр піхотного озброєння і 120-мм міномети, а вранці по позиціях українських захисників кілька разів стріляв танк. Також із мінометів різних калібрів ворог вів вогонь неподалік Старогнатівки і Водяного.

"Захисників Гнутового противник турбував із гранатометів різних типів, а захисників Богданівки - з озброєння БМП. Також на донецькому напрямку вогонь із легкого піхотного озброєння зафіксовано поблизу Авдіївки", - йдеться у повідомленні.

За майже 4 роки війни на Донбасі загинули 23 співробітники Служби безпеки України. Про це повідомив глава СБУ Василь Грицак.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики під Широкиним застосували 120-мм міномети та танки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути