середа, 26 вересня 2018 14:25

Бойовики обстріляли російських військових, які заготовляли дрова

Бойовики обстріляли російських військових, які заготовляли дрова
Бойовики обстріляли російських військових,які заготовляють дрова / фото: ІС

На окупованому Донбасі підрозділ бойовиків помилково відкрив вогонь по групі російських військових, вбивши одного з них.

"Зі збільшенням тривалості темної пори доби загострилися проблеми з психікою серед більшості російських військовослужбовців, що обумовило зростання кількості випадків відкриття ними дружнього вогню", - заявив речник Міністерства оборони Дмитро Гуцуляк.

Особовий склад одного з передових підрозділів противника без попередження відкрив вогонь по групі російських військовослужбовців, які ввечері виходили з району заготівлі, заявляють у Головному управлінні розвідки Міноборони.

Унаслідок стрілянини один військовий загинув, 3 важко поранено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про миротворців, "Мінськ" і Захарченка: Хуг підсумував діяльність ОБСЄ в Україні

Командування російських окупаційних військ приховує причину цієї події та намагається використати її для звинувачення Об'єднаних сил у нібито провокаційних обстрілах, зазначив Гуцуляк.

За минулу добу в зоні бойових дій на Донбасі були поранені 5 українських військовослужбовців. Загалом бойовики 24 рази відкривали вогонь по позиціях ЗСУ.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики обстріляли російських військових, які заготовляли дрова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути