четвер, 28 грудня 2017 09:21

Бойовики обстрілювали Донецький напрямок: двоє воїнів АТО поранені

Бойовики обстрілювали Донецький напрямок: двоє воїнів АТО поранені
Бойовики 4 рази порушували перемир'я минулої доби. Фото: Depo.ua

Бойовики продовжують порушувати перемир'я. За минулу добу під ворожими обстрілами були поранені двоє українських військовослужбовців.

Про це повідомив речник АТО Василь Лабай.

"Унаслідок учорашніх ворожих обстрілів двоє військових сил АТО зазнали легких поранень. Це сталося на Приазов'ї. Зараз їм надається допомога", - повідомив Лабай.

За його словами, упродовж минулої доби російсько-окупаційні війська здійснили 4 прицільні обстріли по позиціях ЗСУ.

"Усі порушення режиму перемир'я відбулися на Донецькому напрямку. На Приазов'ї за світлої пори доби бойовики провокували українських воїнів до бойових протистоянь поблизу Водяного. Тут противник спочатку з великокаліберних кулеметів обстріляв наші оборонні укріплення з непідконтрольної Саханки, а згодом вів вогонь з гранатометів і стрілецької зброї з тимчасово окупованої Ужівки. У вечірній час ворог із гранатометів та стрілецької зброї порушив перемир'я у передмісті Авдіївки. Також на підступах до цього прифронтового міста активізувався ворожий снайпер, який обстрілював опорні пункти української армії. Окрім того, під вогонь з легкого піхотного озброєння потрапили оборонці Кам'янки, що в районі Авдіївки", - розповів Лабай.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В МінАТО анонсували новий обмін полоненими

27 грудня відбувся обмін заручниками між офіційним Києвом і представниками так званих ДНР і ЛНР. Загалом звільнили 74 українців. Натомість з боку України було передано 238 громадян.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики обстрілювали Донецький напрямок: двоє воїнів АТО поранені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути