субота, 10 червня 2017 18:45

Бойовики інтенсивно вели вогонь на Приморському напрямку - штаб АТО

Бойовики інтенсивно вели вогонь на Приморському напрямку - штаб АТО
З початку доби незаконні збройні формування 31 раз відкривали вогонь по підрозділах збройних сил України. Фото: Зеркало недели

З початку доби незаконні збройні формування 31 раз відкривали вогонь по підрозділах збройних сил України. .

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Приморський напрямок. 15 разів на цій ділянці лінії зіткнення бойовики відкривали вогонь. Ще до світанку з західної околиці тимчасово окупованого Донецька окупанти двічі обстріляли опорні пункти на підступах до Красногорівки зі ствольної артилерії калібру 122 мм та один раз - зі 120-мм мінометів. Декілька ворожих артилерійських снарядів влучили й в житлові квартали цього населеного пункту", - йдеться у повідомленні.

Донецький напрямок. Тут противник здійснював обстріли невисокої інтенсивності з заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 мм опорних пунктів поблизу Авдіївки та Верхньоторецького. Там же, а також поблизу Луганського, Зайцевого та Кам'янки, бойовики неодноразово били по позиціях українських захисників з гранатометів та стрілецької зброї різного калібру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ти готовий битися до кінця? - Так!" - загинув 32-річний український воїн

Луганський напрямок. На цій частині фронту нараховано найменше ворожих провокацій. Не використовували там підконтрольні Росії озброєні банди й заборонену артилерію. Проте двічі по обіді бойовики з 82-мм мінометів накривали оборонні укріплення неподалік Кримського. Решта порушень зафіксовані в районі Станиці Луганської, Валуйського, Троїцького та Донця, де противник відкривав вогонь зі стрілецької зброї та гранатометів різних модифікацій.

Оперативна обстановка у районі проведення АТО залишається відносно незмінною. Минулої доби незаконні збройні формування 71 раз відкривали вогонь по позиціях сил АТО. Суттєво активізувалися в темну пору доби. Один український боєць зазнав поранень. Постраждали й мирні жителі Мар'їнки.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики інтенсивно вели вогонь на Приморському напрямку - штаб АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути