вівторок, 06 червня 2017 11:18

Бойовики готуються до спалаху холери - Тимчук

Бойовики готуються до спалаху холери - Тимчук
Керівництво "мінохоронздоров'я ДНР" віддало вказівку про екстрену підготовку до ліквідації наслідків можливого спалаху холери

Медзаклади ДНР готуються до ліквідації наслідків можливого спалаху холери.

Про це заявив депутат від "Народного фронту", координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук у своєму Facebook.

"Керівництво "мінохоронздоров'я ДНР" віддало вказівку керівництву підпорядкованих установ і закладів про екстрену підготовку до ліквідації наслідків можливого спалаху холери на окупованій території Донецької області. У лікарнях великих населенних пунктів, які перебувають під контролем ДНР, у форсованому режимі проводять "навчання з відпрацювання взаємодії служб і відомств в умовах виникнення осередку холери". Згідно з "легендою" подібних "навчань" у центральній міській клінічній лікарні №1 Донецька, спалах холери зафіксували на території Ворошиловського району Донецька", - написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На окупованих Донеччині та Луганщині майже не залишилося лікарень

В окупованих Луганській і Донецькій областях з кожним днем ​​погіршується якість медицини.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики готуються до спалаху холери - Тимчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути