четвер, 26 січня 2017 15:45

На окупованих Донеччині та Луганщині майже не залишилося лікарень

На окупованих Донеччині та Луганщині майже не залишилося лікарень

У самопроголошених ЛНР і ДНР закривають лікарні.

Про це повідомили в Головному управлінні розвідки Міноборони.

"За відсутності достатньої кількості функціонуючих лікувальних закладів військовослужбовці, в тому числі з числа місцевих жителів, 9 окремого штурмового полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 армійського корпусу (Донецьк) збройні сили РФ проходять лікування та реабілітацію після поранень і каліцтв у медичних закладах Ростовської області. Цивільне населення регіону має можливість виїзду на лікування на територію РФ виключно за власний кошт", - повідомили в Головному управлінні розвідки.

Тим часом у "Міністерстві" самопроголошеної ЛНР проблеми не бачать. "Можливо, є одиничні випадки. Але нам потрібно вивчити питання різносторонньо", - прокоментували чиновники невизнаної республіки. Телефон "мінздраву" ДНР не відповідає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Червоний Хрест вперше відвідав полонених у ДНР

Про проблеми з медициною на окупованих територіях розповів житель Єнакієво лікар Олександр Чернов. "Усі планові операції відмінили. У Луганськ вивозять лише громадян РФ", - поділився інформацією Чернов.

У незаконних терористичних республіках продають презервативи вдвічі дорожче, ніж в Україні. Фармацевти в аптеках на окупованій території говорять про те, що контрацепції не вистачає.
Зараз ви читаєте новину «На окупованих Донеччині та Луганщині майже не залишилося лікарень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути