середа, 08 травня 2019 10:52

Бійцям ООС на передовій збільшили виплати

Бійцям ООС на передовій збільшили виплати
Міністр оборони Степан Полторак підписав наказ про збільшення з 1 травня виплат за участь в ООС на Донбасі. Фото: Міноборони.

Міністр оборони України Степан Полторак підписав наказ про збільшення з 1 травня виплат за участь в ООС на Донбасі на 5 тис. грн військовослужбовцям, які перебувають на лінії бойового зіткнення, і на 1 тис. грн — в інших районах ООС.

"Мінімальне грошове забезпечення військовослужбовця-контрактника, який залучений до участі в операції Об'єднаних сил, становитиме на першій лінії - 27,3 тис. грн, в інших районах проведення операції - 16,8 тис., командира взводу - на першій лінії від 31,1 тис., в інших районах - від 20,6 тис., командира батальйону - від 35,5 тис. грн на першій лінії та від 25 тис. грн - в інших районах", - йдеться в повідомленні на сайті Міноборони України.

Так, командир бригади, який виконує завдання на лінії бойового зіткнення, буде отримувати мінімальне грошове забезпечення - 42 тис. грн, а в інших районах проведення операції - 31,5 тис. грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президент призначив нового командувача ООС

"Зазначене підвищення відбувається в плановому порядку у межах виділених 2019-го у держбюджеті коштів на утримання Збройних сил у напрямі витрат на виплату грошового забезпечення військовослужбовцям і не вимагає додаткового виділення бюджетних коштів або перерозподілу з інших статей витрат", - підкреслили в Міноборони.

Співробітники СБУ викрили на хабарі командира зведеної роти зведеного загону однієї з бригад Генерального штабу Збройних сил України, які знаходяться в зоні проведення ООС.

Зараз ви читаєте новину «Бійцям ООС на передовій збільшили виплати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути