вівторок, 15 листопада 2016 08:33

Бійців АТО атакують із артилерії та "зеніток"

Бійців АТО атакують із артилерії та "зеніток"
Фото: wartime.org.ua

21 раз упродовж минулої доби бойовики відкривали вогонь по позиціях українських військових.

Про це повідомив прес-офіцер штабу АТО Леонід Матюхін.

"Найгарячіше було у маріупольському та луганському секторах. На маріупольському вчора використовували 152-мм артилерію, обстріляли Мар'їнку. Із мінометів 120 та 82 мм обстріляли Красногорівку та Широкине. Також у цих районах російсько-окупаційний контингент вів вогонь із гранатометів та зенітних установок. По Мар'їнці стріляв снайпер.

На луганському - застосовували міномети, гранатомети й великокаліберні кулемети. Стріляли по Трьохізбенці, балці Кошарній, Кримському й Лопаскіному. Кримське обстріляв снайпер.

На донецькому напрямку використовували міномети, гранатомети, великокаліберні кулемети. Обстрілювали наші позиції в районі Авдіївки та Луганського. Зі 122-мм артилерії вели вогонь по Новобахмутівці", - розповів Матюхін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знайшли черговий доказ російської агресії на Донбасі

"На ранок уже є 4 обстріли. Із гранатометів, великокаліберних кулеметів обстріляли Талаківку, Авдіївку та Луганське", - додав речник штабу.

Військовим у районі АТО та їхнім родинам надходять повідомлення з невідомих номерів із закликами не виконувати свій військовий обов'язок.

Зараз ви читаєте новину «Бійців АТО атакують із артилерії та "зеніток"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути