Ексклюзиви
четвер, 28 травня 2020 07:17

Бійці ЗСУ збили ворожий безпілотник

Бійці ЗСУ збили ворожий безпілотник
Українські військові без втрат відбили усі ворожі атаки. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

Минулої доби збройні формування Російської Федерації 7 разів порушили режим припинення вогню.

Підрозділи Об'єднаних сил, застосовуючи штатне озброєння, своєчасно реагували на ворожі провокації та прицільним вогнем по позиціях загарбників подавили їх збройну активність. А також збили ворожий безпілотник на позиціях біля Мар'їнки. Втрат серед воїнів ОС внаслідок ворожих обстрілів не було, повідомили в штабі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пушилін зізнався, що бойовики обстрілюють мирне населення

"Ворог обстріляв наші позиції з заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібрів 120 мм і 82 мм, а також гранатометів різних систем та стрілецької зброї неподалік Новотроїцького, Широкіного, Старогнатівки, Луганського, Кримського та Новолуганського", - сказано в повідомленні.

Від початку поточної доби російські окупаційні війська активності не проявляли. Втрат серед українських захисників немає.

Проросійські бойовики на Донбасі скупчують біля лінії розмежування важку техніку. Так, поблизу селища Софіївка було помічено 10 танків збройних формувань РФ.

Зараз ви читаєте новину «Бійці ЗСУ збили ворожий безпілотник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути