четвер, 11 квітня 2019 08:51

Бійці ЗСУ дали відповідь на ворожі обстріли: знищили одного бойовика, ще 6 поранили

Бійці ЗСУ дали відповідь на ворожі обстріли: знищили одного бойовика, ще 6 поранили
Окупанти накрили мінометним вогнем позиції ЗСУ і отримали гідну відповідь. Фото - d.digests.nhub.news

10 квітня збройні формування Російської Федерації 9 разів обстріляли позиції підрозділів Об'єднаних сил. При цьому 3 рази застосували заборонене Мінськими домовленостями озброєння.

Також ворог обстрілював наших захисників із озброєння бойових машин піхоти, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил.

"Під час обстрілів двоє військовослужбовців ОС отримали поранення. Але жоден обстріл противника не залишився без адекватної відповіді. За даними розвідки, 10 квітня одного окупанта було знищено, шестеро – поранено", - повідомляють у штабі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полювання на укрів закінчив: показали фото ліквідованого російського снайпера

З початку поточної доби ворог обстріляв з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї наших захисників у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" у районі населеного пункту Водяне. Під час обстрілу один український військовослужбовець отримав поранення. На обстріл противника наші захисники відповіли вогнем. Втрати окупантів уточнюються.

Контактна група по Україні висловилася за необхідність оголошення "пасхального перемир'я". Підготовка до оголошення перемир'я в зв'язку з пасхальними святами стала основною темою зібрання.

Зараз ви читаєте новину «Бійці ЗСУ дали відповідь на ворожі обстріли: знищили одного бойовика, ще 6 поранили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути