вівторок, 02 жовтня 2018 10:46

Бійці ООС показали знищену техніку після запеклого бою
3

Бійці ООС показали, як після чергового обстрілу згорів тепловізор, який прикривав одну із вкрай важливих ділянок фронту.

Протягом минулого тижня це вже друге знищене "тепло", яке точно не працюватиме. Про це написав співзасновник фонду "Повернись живим" Андрій Римарук.

Бійці ООС показали, на що перетворилася їхня зброя після обстрілу
Фото: facebook
Бійці ООС показали, на що перетворилася їхня зброя після обстрілу
Бійці ООС показали, на що перетворилася їхня зброя після обстрілу

"Навіщо продовжувати закуповувати тепловізори, тепловізійні приціли, квадрокоптери та іншу техніку на передову?" - ось, мабуть, найпопулярніше питання, яке часто ставлять нам у коментарях. Ми не любимо бути голослівними, тому нижче – наша чергова відповідь на це запитання. На Донбасі 5-й рік триває війна. На жаль, російські окупанти чхати хотіли на так звані Мінські домовленості та перемир'я. На жаль, наші захисники продовжують гинути та зазнавати поранень на передовій. На жаль, обстріли тривають. І, на жаль, під час чергових збройних провокацій "гине" техніка", - написав Римарук.

Він також зазначив, що 3 тепловізори бійці нещодавно віддали для ремонту. Вони так само були пошкоджені під час обстрілів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики на Донбасі застосували лазерну зброю: постраждав боєць

"Нам вдається швидко надавати прилади на заміну, але, у свою чергу, потребуємо поновлення оперативного резерву нашого невеличкого складу. Виходячи з офіційних даних місії ОБСЄ, яка регулярно фіксує прибуття нової техніки з Росії, кількість обстрілів, схоже, не зменшиться. Один тепловізор Pulsar Helion XQ50F коштує 78 900 грн", - додав Римарук. Також у фонді зазначають реквізити, куди можна перерахувати гроші для допомоги армії.

На Луганщині поблизу Трьохізбенки українські воїни використовують великокаліберний кулемет ДШК, який називають "Заспокійливе-12,7". Зброя відрізняється простотою конструкції, надійністю та ефективною роботою.

Зараз ви читаєте новину «Бійці ООС показали знищену техніку після запеклого бою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути