четвер, 17 січня 2019 12:21

Бійці ООС гідно відповіли бойовикам на підлість під Жабуньками

Бійці ООС гідно відповіли бойовикам на підлість під Жабуньками
Бойовикам дали по зубах під Жабуньками - фото Дмитро Тимчук

Напередодні російські бойовики обстріляли вантажівку з бійцями ООС, у результаті 5 українців зазнали поранень.

Як стало відомо, напередодні терористи не вгамувалися і вирішили відкрити вогонь по силах ООС поблизу населенного пункту Жабуньків, пише народний депутат Дмитро Тимчук у своєму Facebook.

"Натхненні" своїм вчорашнім підлим обстрілом вантажного автомобіля з особовим складом сил ООС, у результаті якого були поранені 5 і отримали травми ще 5 наших військовослужбовців, окупанти здійснили чергову спробу атаки українських позицій у районі населеного пункту Жабуньки. Зустрічним вогнем було знищено транспорт агресора", – повідомив Тимчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Жартівники": показали фото акції в Донецьку проти ватажка ДНР

Він також додав, що від відповідного вогню "раптово померли" 5 російських бойовиків.

"Унаслідок безуспішної спроби ДРГ російсько-окупаційних військ підібратися до позицій ОС у районі Широкиного раптово померли 4 окупанта (з 9 полку "1 АК ДНР"). Ще одного смерть наздогнала у районі Пісок під час спроби здійснення обстрілу позицій ОС. Також за добу: 3 омсбр – 1; 7 омсбр – 1; 100 омсбр – 1", - написав депутат.

Підтримувані Росією бойовики здійснили обстріл вантажівки, унаслідок чого постраждали 10 українських військових. Інцидент трапився біля Троїцького на Луганщині.

Зараз ви читаєте новину «Бійці ООС гідно відповіли бойовикам на підлість під Жабуньками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути