Ексклюзиви
пʼятниця, 31 серпня 2018 19:05

Бабченко прокоментував ліквідацію Захарченка

Бабченко прокоментував ліквідацію Захарченка
Аркадій Бабченко прокоментував ліквідацію Захарченка

Колишній російський журналіст Аркадій Бабченко прокоментував звістку про смерть головного донецького сепаратиста Олександра Захарченка.

"Тут один російський журналіст, який веде один відомий сепарський телеграм-канал, повідомляє, що в центрі Донецька біля ресторану "Сепар" підірвали товариша Захарченко. З кінцями. Богородиця. Ти прямо хочеш, щоб я зовсім всі баяни порвав, так?" - написав він у Twitter-акаунті.

"Кажуть, Захарченко грохнули, коли він йшов поминати Кобзона. Спасибі, Йосипе Давидовичу! Цього разу - від щирого серця", - написав він у наступному пості

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вбивство Захарченка: важкопоранений його найближчий поплічник

Голову терористичної так званої ДНР Олександра Захарченка підірвали в Донецьку увечері 31 серпня. Від отриманих травм Захарченко помер в лікарні. Терорист отримав важке поранення під час вибуху в кафе "Сепар" на вулиці Пушкіна в Донецьку.

Зараз ви читаєте новину «Бабченко прокоментував ліквідацію Захарченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути